Del dd al dd de mm

Pels consumidors i consumidores


Concurs fotogràfic d’Instagram

D’entre totes les fotografies publicades a Instagram amb l'etiqueta #RutaPintxo durant els dies xx a xx de xxxx de 2020, s’escolliran tres:

  • 1r premi: àpat per dues persones a l’establiment guanyador de la Ruta del Pintxo 2020

  • 2n i 3r premi: lot de productes d’Estrella Damm

Les fotografies guanyadores s’anunciaran a la festa d’entrega de premis de la Ruta del Pintxo 2020.


Guanyadors/es del Passaport de la Ruta del Pintxo 2020

El dia de la festa d’entrega de premis de la Ruta del Pintxo 2020 s’escolliràn 4 passaports de la Ruta del Pintxo que hagin estat segellats a 1 establiment de cadascuna de les sis zones que rebran els següents regals (un per cada passaport escollit):

  • Àpat de per dues persones en el Restaurant Guanyador de la Ruta del Pintxo 2020

  • Un curs de cuina a l'Aula Culinària del Vallès ubicada a Granollers

  • Un lot de productes d'Estrella Damm

  • El regal estrella: un Rutatge per dues persones a Donostia!


Guanyadors/es sorteig paperetes de votació de la Ruta del Pintxo 2020

El dia de la festa d’entrega de premis de la Ruta del Pintxo 2020 s’escolliran 6 paperetes de votació de la Ruta del Pintxo 2020 que hagin estat degudament emplenades que guanyaran:

  • 1 àpat valorat en 50€ en qualsevol dels establiments de la Ruta del Pintxo 2020


Pels establiments participants


Premi guanyador Ruta del Pintxo

Aquest premi serà escollit amb 5 vots d’un jurat professional presidit per la Regidora de Turisme i format per persones del món de la gastronomia i el turisme. Totes les i els membres del jurat, valorarà cadascun dels pintxos elaborats pels restauradors i emetran una puntuació. Existeix un sisè vot, que es calcula fent la mitjana de la puntuació de tots els vots emesos de les clientes i clients que tastin el pintxo preparat per cada un dels establiments.


Premi pintxo popular

El premi s’escollirà a partir de fer una mitjana entre tots els vots emesos dels clients que tastin el pintxo preparat per cadascun dels establiments. Només seran comptades les paperetes de votació que tinguin indicat el DNI de la persona que emet el vot. Serà vàlid una papereta per DNI, amb la qual cosa, una persona només pot emetre un vot a cada establiment.


Premi Can Raspall

És un premi especial de l’Ajuntament de La Garriga, anomenat Premi Can Raspall, on es premiarà la proposta que millor representi al municipi en un caire turístic i gastronòmic.


Segueix-nos a: